Maxton MX-60L: Ваш ефективний рішення від надмірної вологості - промисловий осушувач повітря

Maxton MX-60L: Ваш ефективний рішення від надмірної вологості - промисловий осушувач повітря
Город:
Киев, Киевская обл., Украина
Телефон:
0680026000
Цена:
31000
Забезпечте комфорт у будь-якому просторі до 250 м² за допомогою осушувача повітря Maxton MX-60L. Цей високоефективний вологопоглинач створений для легкої боротьби з вологістю та вдосконалення умов життя та роботи.

Зберігання вологи: Вбудований бак ємністю 7 л або дренаж в каналізацію.
Maxton MX-60L пропонує вбудований гігростат, міцний металевий корпус, роторний компресор Panasonic з автозахистом та інші передові функції. Із цим осушувачем ви зможете контролювати вологість від 10% до 90% RH і регулювати за допомогою багаторазового фільтру та потужного вентилятора.


Maxton MX-60L – це ідеальне рішення для створення комфортних умов у вашому житловому чи робочому просторі. Насолоджуйтеся свіжим і сухим повітрям завдяки цьому надійному та міцному промисловому осушувачу повітря.

відео огляд:
https://www.youtube.com/watch?v=ZM5qzrxkomk

телефон: (068) 00-26-000
Maxton MX-60L: Ваш ефективний рішення від надмірної вологості - промисловий осушувач повітря 0Maxton MX-60L: Ваш ефективний рішення від надмірної вологості - промисловий осушувач повітря 1Maxton MX-60L: Ваш ефективний рішення від надмірної вологості - промисловий осушувач повітря 2Maxton MX-60L: Ваш ефективний рішення від надмірної вологості - промисловий осушувач повітря 3
121
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...